2019 FBA Schedule

Note: Schedule is subject to change. Please check back closer to conference launch for final events and times.


Sunday

November 17th, 2019

4:00 PM - 6:00 PM
2h

Exhibitor Move-In

Ballroom AB

4:00 PM - 6:00 PM
2h


6:00 PM - 9:00 PM
3h

Registration

Registration CD

6:00 PM - 9:00 PM
3h


6:00 PM - 9:00 PM
3h

Meet & Greet

Lobby Bar

6:00 PM - 9:00 PM
3h

Monday

November 18th, 2019

6:30 AM - 9:30 AM
3h

Breakfast

Cafe Matisse

6:30 AM - 9:30 AM
3h


8:00 AM - 9:00 AM
1h

Registration

Registration CD

8:00 AM - 9:00 AM
1h


8:00 AM - 9:00 AM
1h

Exhibitor Move-In

Ballroom AB

8:00 AM - 9:00 AM
1h


9:00 AM - 10:00 AM
1h

Opening Session

Ballroom CD

9:00 AM - 9:45 AM
45m


10:00 AM - 11:00 AM
1h

Keynote Speaker

Ballroom CD

9:45 AM - 10:45 AM
1h


11:00 AM - 12:00 PM
1h

Speed Networking

Ballroom CD

11:00 AM - 12:00 PM
1h


12:00 PM - 1:00 PM
1h

Lunch

Ballroom CD

12:00 PM - 1:00 PM
1h


1:00 PM - 2:00 PM
1h

Zor Presentation

Ballroom CD

1:00 PM - 1:50 PM50m


2:00 PM - 5:00 PM
3h

Exhibitor Hall

Ballroom AB

2:00 PM - 5:00 PM3h


6:00 PM - 8:00 PM
2h

Cocktail Reception Party

ONE80 Skytop Lounge at AMWAY Arena

6:00 PM - 9:00 PM3h

Tuesday

November 19th, 2019

6:30 AM - 9:30 AM
3h

Breakfast

Cafe Matisse

6:30 AM - 9:30 AM
3h


9:00 AM - 9:50 AM
50m

CFB Industry Education

Salon 9 & Salon 10

9:00 AM - 9:50 AM
50m


10:00 AM - 4:00 PM
6h

Exhibitor Hall

Ballroom AB

10:00 AM - 4:00 PM6h


12:00 PM - 1:00 PM
1h

Lunch

Ballroom CD

12:15PM - 1:15 PM
1h


4:00 PM - 5:00 PM
3h

Exhibitor Move-out

Ballroom CD

4:00 PM - 7:00 PM
3h


4:10 PM - 5:00 PM
50m

CFB Industry Education

Salon 9 & Salon 10

4:10 PM - 5:00 AM
50m


7:00 PM - 9:00 PM
2h

Awards Dinner

Ballroom CD

7:00 PM - 9:00 PM
2h


9:00 PM - 11:00 PM
2h

Appreciation Party

Outside Pool Area

9:00 PM - 11:00 PM3h

Wednesday

November 20th, 2019

6:30 AM - 9:30 AM
3h

Breakfast

Cafe Matisse

6:30 AM - 9:30 AM
3h


9:00 AM - 9:50 AM
50m

CFB Industry Education

Salon 9 & Salon 10

9:00 AM - 9:50 AM
50m


10:00 AM - 11:00 AM
1h

Panel of Experts

Ballroom CD

10:00 AM - 11:00 AM1h


11:00 AM - 11:30 PM
30m

Brokers Q&A

Ballroom CD

11:00 AM - 11:30 AM30m


11:30 AM - 11:40 AM
10m

CFB Awards

Ballroom CD

11:30 AM - 11:40 AM
10m


11:40 AM - 11:50 PM
10m

Raffle

Ballroom CD

11:40 AM - 11:50 AM10m


11:50 AM - 12:00 PM
10m

Closing Speech

Ballroom CD

11:50 AM - 12:00 PM
10m


1:00 PMPick-up time

Airport Transfer

TBD

1:00 PM
Pick-up time


2:00 PMPick-up time

Airport Transfer

TBD

2:00 PM
Pick-up time

Image
Image
Image
Image
Image