Franchise Brokers Association

FBCE Agenda


12th Annual International Franchise Broker Conference & Expo

Franchise Brokers Association

2020 Conference Agenda


12th Annual International Franchise Broker Conference & Expo

Agenda is subject to change. Please check back closer to conference launch for final events and times.

10:00 a.m. – 10:45 a.m. EST
Opening Ceremony

Kick start the event with this uplifting message to focus on your goals for the next couple of days and get familiarized with the platform.

- 15 minutes break - 


11:00 a.m. – 12:00 p.m. EST
Industry Roundtables

The group will participate in two 30 minutes roundtable sessions to discuss varied industry topics.

- 15 minutes break -


12:15 p.m. – 12:45 p.m. EST
Keynote

Attendees will enjoy an inspiring presentation to help take their business to the next level.

*Sponsored Lunch

- 15 minutes break -


1:00 p.m. – 1:50 p.m. EST
Zor Presentations/ Bingo

A group of Zors will have 2 minutes each to present their brand while Brokers play a game of bingo  for a chance to win a prize.

- 10 minutes break -


2:00 p.m. – 3:00 p.m. EST
Expo Hall

Attendees will join exhibitor tables to interact and learn more about different brands.

- 10 minutes break -


3:10 p.m. – 4:00 p.m. EST
Speed Networking 

Meet other industry professionals during quick 5 minutes private interactions before being randomly paired with the next person.

- 10 minutes break -


4:10 p.m. – 5:00 p.m. EST
CFB Educational Courses 

Choose one of two educational courses to attend and earn credits towards obtaining your CFB certification.

- 2.5 hours break -


7:30 p.m. – 8:30 p.m. EST
Networking Reception

Enjoy music and casual conversation with other industry professionals to strengthen new connections.


 
Image
Image
Image